Flikken Maastricht deelt ‘geheimen’ in eigen podcast

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De hitserie Flikken Maastricht krijgt een eigen podcast. In Flikken de Podcast delen acteurs en crew alle geheimen over het maken van de langstlopende Nederlandse dramaserie ooit. De eerste aflevering is op 18 februari te beluisteren, maakte AVROTROS donderdag bekend.

In elke aflevering van Flikken de Podcast wordt een thema besproken: van stunts, wapens en de politie tot locaties, verhaallijnen en de kostuums. In de podcast worden ook vragen van fans beantwoord.

De serie, die recent begon aan zijn zestiende seizoen, volgt de besognes van rechercheurs Floris Wolfs en Eva van Dongen. De hoofdrollen worden gespeeld door Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos en Sergio Romero IJssel. Flikken Maastricht won een paar jaar geleden de Gouden Televizier-Ring.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen werd afgelopen vrijdag uitgezonden en bevatte diverse grote wendingen van het plot. Uit reacties op sociale media viel op te maken dat de fans met de meeste van deze onverwachte wendingen heel blij waren.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie