Flirt Nikkie Plessen erop los? ‘Ziet Victor Verhulst wel zitten’

Nikkie vreet mannen op
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nikkie Plessen zou zich hebben misdragen op haar eigen nieuwjaarsborrel. Victor Verhulst was de dj op het feestje en volgens bronnen flirtte Nikkie erop los. ,,Ze liet duidelijk merken dat ze Victor wel ziet zitten”, meldt Juicechannel op Instagram.

Nikkie Plessen organiseerde vorige maand een nieuwjaarsborrel voor haar personeel. ,,Victor Verhulst was hier voor geboekt, want naast presenteren draait hij ook”, schrijft Juicechannel. ,,Wij horen nu van aanwezigen dat Nikkie het wel heel erg leuk vond dat Victor daar was.”

‘Ongemakkelijk’

Volgens bronnen stond Nikkie de hele avond naast Victor in de dj-booth. ,,En ze liet duidelijk merken dat ze hem wel zag zitten”, vervolgt het kanaal. Maar net als Nikkie, heeft Victor gewoon een relatie. Hoe reageerde hij op de versierpoging van Nikkie? ,,Hij had wel door wat ze aan het proberen was, maar hij ging er niet op in. Hij leek er eerder ongemakkelijk van te worden.”

Victor Verhulst

De actie van Nikkie zorgt voor een hoop vragen bij volgers. ,,Nu krijgen we natuurlijk meteen de vraag of Victor altijd zo braaf is”, schrijft het kanaal. ,,Eerlijk gezegd hebben we verder nog niets over hem binnen gekregen. Dus geen idee hoe hij zich verder gedraagt. Misschien komen we daar nu wel achter.”

Tags

NIKKIE PLESSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck