Foto’s verwijderd: relatiebreuk voor Maan?

Relatie Maan en Karel lijkt op de klippen te zijn gelopen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maan de Steenwinkel en Goldband-zanger Karel Gerlach maakten eind 2022 hun relatie bekend. Maar nu, anderhalf jaar later, lijkt er alweer sprake te zijn van een relatiebreuk. Wat is er gebeurd?

,,Het lijkt er toch echt op dat de relatie van Maan en Karel niet meer lekker loopt”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Het viel ons al op dat Karel niet echt meer iets over haar kwijt wilde in interviews. Nu is het een volger opgevallen dat alle foto’s met Maan van zijn Instagram verdwenen zijn.”

Foto’s verwijderd

Maan verwijderde al eerder foto’s van Instagram. Inmiddels heeft ze wel weer nieuwe foto’s gedeeld, maar niet met Karel. Gisteren deelde de zangeres nog een serie foto’s vanuit de sneeuw, maar ook daar staat Karel niet op. ,,Er wordt ook niets door hem geliked”, schrijft Juicechannel.

Ruzie

In juni vorig jaar werden Maan en Karel ruziënd gespot op een festival. ,,Een backstage spion bij Oerrock (festival in Friesland tijdens Hemelvaart) heeft Karel en Maan ruzie zien maken”, schreef Coldeweijer destijds op Instagram. Vooral Karel zou boos zijn geweest. ,,Hij was aan het schreeuwen tegen Maan. Maar waar het precies over ging kon de spion niet verstaan.”

Drugsgebruik

Sinds Maan de relatie met Karel bekendmaakte, maken veel mensen zich zorgen om haar. Haar drugsgebruik zou het afgelopen jaar namelijk flink zijn toegenomen. ,,Er zijn veel spionnen in mijn DM die Maan goed kennen en zich best wel zorgen maken om haar drugsgebruik”, beweerde Coldeweijer. ,,Sinds ze met Karel samen is, is dit gebruik nogal toegenomen. Ik hoor ook van verschillende kanten dat ze hier graag mee wil stoppen en dat lijkt mij geen verkeerd idee.”

Tags

MAAN DE STEENWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck