Frank en Rogier vertellen over huwelijkscrisis

Frank en Rogier
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De huwelijkscrisis tussen Frank en Rogier heeft de gemoederen flink beziggehouden. Aan RTL Boulevard maakt het stel nu bekend hoe het ervoor staat. Een zichtbaar geëmotioneerde Rogier kan zijn verhaal niet afmaken.

‘Prachtig’

Wanneer RTL Boulevard vraagt naar de samenwerking tussen de mannen klinkt Frank vrij positief. ,,Het is dat ik altijd nog aan Rogier wil vragen ‘vind je dat goed?’ en omgekeerd gaan we allebei onze eigen gang”, legt Frank uit. ,,En het wordt weer prachtig”, vervolgt hij over zijn samenwerking met Rogier.

Geëmotioneerde Rogier

Rogier geeft zichtbaar zeer geëmotioneerd toe dat afgelopen periode veel met hem heeft gedaan. Frank maakt duidelijk dat je soms in het leven beslissingen moet nemen die ‘niet leuk zijn’. Volgens Frank neem je deze ‘niet leuke beslissingen voor jezelf’. ,,En die beslissing hebben we genomen”, aldus Frank. 

Is Frank gelukkig?!

Eerder onthulde een insider aan weekblad Weekend dat het erg goed gaat met Frank sinds de breuk. ,,Die geniet er zo intens van dat er even geen onrust in huis is. We merken dat hij weer helemaal aan het landen is. Dat was de afgelopen maanden wel anders,” aldus de vriend van het stel. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het via deze link. 

Tags

FRANKFRANK EN ROGIERFRANK ROGIERROGIER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck