Frank Jansen blij dat hij van Rogier af is

Frank Jansen is blij verlost te zijn van Rogier
Door: Charlotte Wijnen
19-11-2021

Onlangs stonden Frank Jansen en Rogier Smit weer voor de rechter ruzie te maken nadat Rogier beslag had gelegd op Frank’s bankrekening. Frank is er helemaal klaar mee en heeft besloten Rogier te betalen waar hij recht op heeft. Daarmee verlost hij zichzelf van de strijd met Rogier en dat geeft hem een bevrijdend gevoel.

Frank betaalt Rogier toch

De liefde tussen Frank en Rogier is al een lange tijd uitgeblust, de twee kunnen geen enkel aardig woord meer over elkaar zeggen. Onlangs waren de twee nog ruzie aan het maken voor de rechter.

De woede van Rogier kwam vermoedelijk doordat Frank zich niet hield aan wat de rechter de eerste keer had gevonnist. Hij moest Rogier namelijk 35.000 euro betalen over juli en augustus en vanaf 1 september 22.500 per maand overmaken.

En hoewel Frank eerder zei dat bedrag niet te willen betalen, is hij toch teruggekomen op zijn woorden. De 35.000 euro zou hij al direct hebben betaald, en de 22.500 per maand maakt hij naar Rogier over zodra het geld binnenkomt van RTL. ,,Hij krijgt waar hij recht op heeft, daar ga ik niet aan morrelen. Ik doe hem daarin niet te kort”, aldus Frank in weekblad Weekend.

‘Frank en Vrij’

Frank heeft besloten volledig mee te gaan in het vonnis zodat hij zichzelf verlost van de eeuwenlange strijd met Rogier. En dat doet hem aanzienlijk goed. Hij deelt een foto op Instagram en wordt overspoeld met complimenten. ,,Je ziet er goed uit. Je straalt”, zo reageert een volger op de foto. Frank, die het daar kennelijk mee eens is, reageert: ,,Frank en Vrij!”

Meer DenD