Frank Jansen breekt vakantie af: ‘Ik heb hartproblemen’

Frank Jansen met hartproblemen terug naar Nederland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Frank Jansen heeft niet alleen zijn vakantie in Zuid-Frankrijk moeten afbreken voor de rechtszaak met zijn ex Rogier Smit, maar ook om gezondheidsredenen. Hij gaat terug naar Nederland vanwege een bezoek aan het ziekenhuis. ,,Ik heb hartproblemen.”

Er lijkt na twee jaar eindelijk een einde te komen aan de vechtscheiding van Frank en Rogier. Later deze maand zal Frank in de rechtbank van Den Haag oog in oog staan met zijn ex Rogier. ,,Ik hoop dat alles nu rondkomt”, vertelt Frank aan weekblad Weekend. ,,Ik eis van Rogier geen geld. Ik vraag al een paar jaar om gewoon een handtekening te zetten, maar dat doet ‘ie maar niet.”

Frank moet terug door hartproblemen

Maar de rechtszaak is niet het enige waarvoor Frank zijn huis in Zuid-Frankrijk voor even moet achterlaten. Frank moet namelijk ook een bezoek brengen aan het ziekenhuis. ,,Ik heb hartproblemen. Ik moet terug, de cardioloog bepaalt wat er moet gebeuren.”

‘Ik ben al vier jaar onder behandeling’

Maakt Frank zich zorgen om zijn gezondheid? ,,Nee, ik maak mij geen zorgen”, zegt hij vastbesloten. ,,Ik ben al vier jaar onder behandeling van een goede cardioloog. Ik heb last van hartritmestoornissen, maar daar hebben veel mensen last van.”

Gelukkig heeft Frank er weinig last van. ,,Wat ik eraan merk? Ben je weleens verliefd geweest? Dan gaat je hart toch als een dolle tekeer? Nou, daar heb ik last van. Duizenden mensen hebben last van hun hart, de wachtkamer is altijd vol. Maar er wordt tegenwoordig heel veel aan het hart gedaan, dat is wel knap eigenlijk hé.”

Tags

Frank JansenRogier Smit

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie