Frank Jansen gaat onder het mes: ‘Ik vind het heel eng’

Frank Jansen gaat onder het mes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Frank Jansen moest afgelopen zomer zijn vakantie afbreken vanwege hartproblemen. Door het nemen van medicijnen is dat inmiddels opgelost, maar nu kampt Frank met nóg een gezondheidsprobleem. ,,Ik moet geopereerd worden. Ik vind het allemaal heel eng”, vertelt hij.

Frank is al vier jaar onder behandeling van een cardioloog. ,,Ik heb last van hartritmestoornissen”, vertelde hij eerder aan weekblad Weekend. ,,Wat ik eraan merk? Ben je weleens verliefd geweest? Dan gaat je hart toch als een dolle tekeer? Nou, daar heb ik last van.”

Operatie

Hoewel zijn hartproblemen inmiddels zijn opgelost door het nemen van medicijnen, kampt Frank met een nieuw gezondheidsprobleem. ,,Nu heb ik last van een liesbreuk. Ik moet geopereerd worden om er vanaf te komen”, legt hij uit aan Weekend. ,,Ik weet niet wat ze precies gaan doen, maar ik vind het allemaal heel eng. Ik heb geen uitstulping, maar het doet wel pijn. Daarom neem ik elke dat zes tot acht paracetamols, een wondermiddel hoor. Dan heb ik geen pijn meer.”

Zwaar jaar

Naast zijn gezondheidsproblemen, heeft Frank een zwaar jaar achter de rug. ,,Ik heb afscheid moeten nemen van mijn broer, die had prostaatkanker. Mijn schoonzusje, de vrouw van mijn broer, heeft afscheid moeten nemen van haar zoon. Hij was 50 en had longkanker. Dat is helemaal verschrikkelijk.”

Nieuwe liefde

Toch gaat Frank vol goede moed het nieuwe jaar in; hij heeft zelfs een grote droom voor 2023. ,,Misschien een nieuwe liefde. Iemand die ik leuk vind. Daar ben ik nu wel aan toe. Ik heb eigenlijk geen enkele stap daartoe ondernomen en nu denk ik: het wordt nou wel weer eens tijd dat ik ga rondkijken.”

Tags

FRANK JANSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck