Frank Lammers over drugsgebruik: ‘Meeste wel geprobeerd’

Frank Lammers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

In een openhartig interview doet Frank Lammers een onthulling over zijn ervaringen met drugs. De 49-jarige acteur blijkt niet vies te zijn van een beetje experimenteren op zijn tijd…

‘Meeste wel geprobeerd’

,,Het meeste heb ik wel geprobeerd”, vertelt Frank in een interview met Veronica Magazine. Maar de acteur maakt ook duidelijk nooit echt ‘fanatiek’ drugs te hebben gebruikt. ,,Ik hou er niet van de controle te verliezen”, aldus Frank. 

Experimenteren

Zo heeft Frank ook weleens geëxperimenteerd met de bekende harddrugs XTC. ,,Ik heb weleens een pilletje genomen, ja”, vertelt de acteur die onder andere bekend is van zijn rol als drugsbaron Ferry in de serie Undercover. Maar echt leuk vond Frank dat niet. ,,Je wordt de volgende dag ook een beetje depressief wakker. Eigenlijk is het gewoon kutspul.”

Liever niet buitenshuis

Daarnaast houdt de 49-jarige acteur er niet van buitenshuis drugs te gebruiken. ,,Buitenshuis voelt het snel onveilig, dat vind ik niet prettig.” Sowieso is Lammers duidelijk over drugsgebruik. ,,Maar je moet die drugs gewoon niet willen. Om me heen heb ik genoeg mensen gezien die er echt aan kapot zijn gegaan”, legt de verstandige Frank uit. 

Drugsbaron

Frank Lammers is onder andere bekend van zijn rol Ferry in de serie Undercover. De serie werd een ongelofelijk succes in binnen-/ en buitenland. Drugsbaron Ferry is zelfs zo’n groot succes, dat hij zijn eigen film krijgt. In deze film gaat het over de vijftien jaar jongere Ferry. Benieuwd hoe Frank Lammers vijftien jaar jonger werd voor deze film? Lees hier over zijn geheim. 

Tags

Frankfrank lammersLammers

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie