Frank LIVE!: talent tot in zijn tenen aan vooravond doorbraak

Door: DitjesDatjes
26-02-2019

ACHTER DE COULISSEN:

Is Frank Polak een zingende vrachtwagenchauffeur of een trucker die af en toe zingt. Zijn artiestennaam Frank Live! verraadt dat hij behoort tot het leger van Nederlandse artiesten, die het moet hebben van schnabbels en optredens tot diep in de nacht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Soms, heel soms, zijn er ongelooflijke talenten waar Nederland nooit eerder van heeft gehoord. Wie zich verdiept in de ambities en het werk van de 45-jarige Zeeuw uit Bruinisse kan maar tot een conclusie komen: de doorbraak zal en moet komen. Polak doet het vooral op zijn eigen maniet en op eigen kracht, terwijl anderen de stap zetten naar The Voice of de andere talentenjachten.

Fans

Inmiddels groeit de schare fans van Frank LIVE! snel, mede dankzij de sociale media. Een lange weg die ook Tino Martin (alias voor Tinus Kouwenberg) bewandelde op weg naar zijn huidige successen.

Frank Live!, een toepasselijke artiestennaam, zingt in restaurants, op feesten en zelfs als pauzenummer in de catacomben van De Kuip. Datgene wat hij doet is goed te volgen via zijn Facebook.

Pop-up

Als de zanger in het buitenland vertoeft, volgen er pop-up optredens. Op zijn site staan tientallen nummers die Frank aaneengesloten op de bühne brengt, hij verandert soepel van stijl en is muzikaal tot in zijn tenen.

De zangcarriere van deze Nederlandse Frank Sinatra, Willy Nelson, Neil Diamond, Engelbert Humperdick en Michael Bublé blijft tot dusver nog buiten de scoop van het grote publiek. Dat moet veranderen is de vaste overtuiging van de zanger en van zijn partner en zo sloeg Frank Live! een nieuwe weg in met een eigen ballad Jij behoort bij Mij en gaat hij het theater in met een aanvullend programma.

Liedjes

Hier te beluisteren:

Het Kruispunt, het theater in Barendrecht waar Frank Live zijn concert geeft op zondag 1 december 2019 zal waarschijnlijk binnen de kortste keren zijn uitverkocht.

Enkele jaren geleden Frank LIVE in een Ierse pub:

https://www.facebook.com/FrankMireille/videos/10207369858417184/UzpfSTEwMDgxMDEyNTI6MTAyMTU5MTYyMjkyMzExMTM/

Luister hier naar Neem me Mee:

 

 

Meer DenD