Frank over cocaïnegebruik Rogier: ‘Hij moet naar een kliniek’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ooit waren ze een onlosmakelijk duo, maar tegenwoordig willen Frank Jansen en Rogier Smit niets meer van elkaar weten. En de cocaïnegeruchten over Rogier maken het alleen nog maar erger: ,,Ik denk dat hij naar een kliniek moet.”

‘Ik hoor de verhalen’

,,Rogier en ik hebben op dit moment helaas alleen nog contact via onze advocaten”, vertelt Frank aan weekblad Story. De twee leven op voet van oorlog met elkaar. Maar Frank kan het toch niet laten om zijn zorgen uit te spreken over Rogier.

,,Ik denk dat Rogier naar een kliniek moet. Ik hoor de verhalen over cocaïne”, zegt Frank bezorgd. ,,Ik heb altijd gezegd dat ik dat niet wist en dat klopt ook, maar ik hoor wel heel vreemde verhalen.”

Harde uitspraken, die Rogier zéker niet waardeert. ,,Frank moet zich lekker met zijn eigen zaken bemoeien”, laat hij weten aan Story. ,,Hij wil scheiden!”

Onder invloed op Ibiza?

De geruchten over het cocaïnegebruik van Rogier gaan al langer rond. Zo plaatste hij een video van zichzelf in zijn Instagram Stories toen hij op Ibiza verbleef. In de video klaagde hij in gebrekkig Engels over het Spaanse eiland en zijn volgers vonden het maar een ‘aparte video’. Volgers vermoedden dat Rogier ‘onder invloed’ was.

En ook op Ibiza gingen er geruchten rond over Rogier. ,,Mensen denken nog steeds dat ik iets met hem heb en komen dan naar me toe”, vertelt Frank. ,,Dat ze Rogier op Ibiza hebben gezien. ‘Nou leuk’, zeg ik dan. ‘Ja maar hij was wel heel gek aan het doen.’ Dat soort verhalen komen binnen bij mij, maar ik doe er niets mee.”

En hoewel de scheiding tussen de twee nog niet officieel is, is de interesse van Frank zijn kant voorbij. ,,Scheiden is niet zo makkelijk. Ik voel me niet meer getrouwd, maar het moet nog wel geregeld worden”, aldus Frank.

Tags

Frank en ROgierFrank Jansenfrank rogierRogier Smit

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie