Frank reageert op datende Rogier

Frank en Rogier
Door: Eva Steins
27-01-2021

Onlangs werd het profiel van Rogier Smit op bekende datingsapp Grindr gespot. Frank Jansen, vooralsnog nog steeds getrouwd met Rogier, reageert nu op zijn datingsperikelen…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Weekblad Story ontdekte vorige week een zeer herkenbaar profiel op datingsapp Grindr. Meerdere aanwijzingen wezen erop dat dit om het profiel van Rogier zou gaan. Story confronteerde Rogier’s echtgenoot Frank met het gerucht, en die reageert uitgebreid op Rogier’s vermeende dateleven…

Daten

Het huwelijk van Frank en Rogier staat op zeer losse schroeven. Eind vorig jaar barstte de bom tussen de heren die hun huwelijkscrisis openbaar uitvochten. Nog steeds is het niet helemaal duidelijk wat de status is tussen de mannen.

Frank reageert dus ook resoluut op het dateleven van Rogier. ,,Rogier mag doen wat hij wil. Volgens mij heeft iedere homoseksuele man een profiel op Grindr”, aldus de oudere helft van het Paleis voor een Prikkie-duo.

Waar Rogier erop los zou daten, is het in het liefdesleven van Frank nog rustig.

,,Men zit toch niet op mij te wachten? Ik heb daar niets te zoeken. Ik wil überhaupt niet daten. Ik zit heerlijk in mijn huis in Den Haag en vermaak me uitstekend. Ik doe kaartspelletjes op de computer, heb lieve vrienden en hoef verder niets. Rogier mag doen wat hij wil.”

Contact

De mannen wonen niet meer bij elkaar en het is onduidelijk of er nog sprake is van een relatie. Wel claimt Frank dat het contact goed verloopt.

,,Het is niet zo dat we elkaar elke dag spreken, maar wel een paar keer per week. Dat verloopt in harmonie. We hebben natuurlijk ook nog de honden voor wie we zorgen. Samen hebben we twee honden. Nu hebben we ieder één hond. De zwarte retriever Coco was al van Rogier en die is met hem meegegaan en ik heb hier onze andere hond Brownie gehouden. Brownie houdt me gezelschap en geeft me een reden om naar buiten te gaan. Zeker in deze tijd. Bij een avondklok mag ik gewoon mijn rondje blijven lopen.”

LEES OOK:

Halfnaakte Rogier Smit ontmaskerd op datingapp

Meer DenD