Halfnaakte Rogier Smit ontmaskerd op datingapp

Rogier Smit
Door: Eva Steins
20-01-2021

Gaat het jongste lid van het beroemde tv-koppel Rogier Smit en Frank Jansen er binnenkort vandoor met een nieuwe vlam? Van een scheiding was volgens Frank geen sprake maar het lijkt er nu toch op dat het over en uit is tussen hem en Rogier…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Er is veel te doen geweest rondom de relatiebreuk van Frank en Rogier. Wat de status precies is was voorheen nog niet duidelijk. Zo gingen de mannen ieder hun eigen weg en besloten zij niet meer bij elkaar te blijven wonen. Terwijl een scheiding door beiden absoluut ontkend werd. Hoe het precies zit wordt echter steeds duidelijker…

Daten

Weekblad Story ontdekte een wel erg herkenbaar profiel op datingssite Grindr. Het lijkt erop dat Rogier een profiel op de app aangemaakt heeft.

Zo zijn er meerdere herkenningspunten zoals de tijgerslip die ook op zijn Instagram opdook, de open haard die érg lijkt op die in zijn woning én een blootfoto met een ring die bijna identiek is aan de ring die Rogier draagt.

Zou het inderdaad zo zijn dat Rogier een profiel op deze bekende datingssite heeft aangemaakt? Volgens Story werd het profiel op basis van locatie ook gekoppeld aan de woonplek van Rogier.

Geen verplichtingen

Op het profiel van ‘Rogier’ is onder andere te lezen dat hij op zoek is naar een ‘NSA (no strings attached)’-verhouding. Dit betekent in het Nederlands zoiets als ‘geen verplichtingen’.

Verder zijn er teksten zoals ,,Kiss, suck and let’s see”, en ,,Fun only” te lezen op het profiel.

Als het weekblad contact opneemt met Rogier om te checken of het verhaal klopt ontkent hij niet. ,,Spreken is zilver, zwijgen is goud”, antwoordt hij.

Eerder plaatste Rogier een video op Instagram waar volgers raar van op keken. Op de video is te zien hoe Rogier zich langzaam uitkleed. Inmiddels is de video verwijderd van zijn pagina, maar is hieronder te zien:

LEES OOK:

‘Interventie om drugsgebruik bij Rogier Smit’

Meer DenD