‘Interventie om drugsgebruik bij Rogier Smit’

Rogier Smit
Door: Eva Steins
15-01-2021

Het zou helemaal niet goed gaan met Rogier Smit. De (inmiddels ex?)-man van Frank Jansen heeft volgens Albert Verlinde onlangs een interventie gehad om zijn overmatige drugsgebruik…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het afgelopen jaar is onrustig geweest voor Frank en Rogier. De mannen kregen het flink aan de stok met elkaar en vochten hun relatiecrisis publiekelijk uit. Na meerdere scheidingsgeruchten leek de kogel dan toch door de kerk te zijn, maar het is nog steeds onduidelijk of zij wel of niet nog samen zijn.

Verslaving

Eerder werd beweerd dat het ‘onhandelbare’ gedrag van Rogier Smit te wijten is aan een serieuze cocaïneverslaving. Een insider onthulde dit aan weekblad Privé. Volgens de vriend zou Rogier elke dag cocaïne gebruiken, tot grote zorgen van zijn omgeving.

,,Zonder komt hij de dag niet door. Frank is daarvan op de hoogte, maar laat hem gaan. Hij wil zich er niet mee bemoeien, omdat hij bang is dat dat tot ruzie leidt,” beweerde de insider.

Ook Albert Verlinde heeft zorgwekkende geruchten gehoord. In de Shownieuws aflevering van donderdagavond vertelt Albert dat hij gehoord heeft dat het niet goed gaat met Rogier. ,,Er zou zelfs een interventie op drugsgebied zijn geweest”, aldus de Shownieuws presentator.

Verlinde vertelt dat hij Rogier gesproken heeft en dat die inderdaad onthulde ‘in een diep dal’ te hebben gezeten. Echter ontkende hij de interventie tegenover Albert.

LEES OOK:

Frank ontkent ‘drugsprobleem’ Rogier niet

Meer DenD