Frank ontkent ‘drugsprobleem’ Rogier niet

Frank Jansen
Door: Lois Kuhfus
16-10-2020

De storm rondom Frank en Rogier is nog niet gaan liggen. Het nieuws stond de afgelopen weken in het teken van Frank en Rogier, die hun huwelijksproblemen uitvechten via de bladen. Er volgde een stormvloed aan aantijgingen tussen de heren. Nu reageert Frank op het laatste gerucht: Rogier’s ‘drugsprobleem’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Oorlog

Het Paleis voor een Prikkie-duo verklaarde elkaar vorige week de oorlog. Zij vechten hun strijd uit in de bladen waar ze elkaar publiekelijk bombarderen met beschuldigingen.

De crisis begon bij Frank, die zich openhartig uitliet over Rogier’s weerbarstige gedrag. Als het aan Frank ligt, dimt Rogier flink in zijn divagedrag, onthulde hij in een telefoongesprek met Privé.

Wat Frank niet wist, is dat Rogier het gehele telefoongesprek stiekem opgenomen had terwijl hij een rondje met de honden liep. Alle negativiteit die Frank in vertrouwen met het weekblad deelde waren dus binnen no-time uitgelekt bij Rogier. Dit pikte hij niet en uit woede begon hij met moddergooien: hij belde het weekblad zelf op en gaf Frank een koekje van eigen deeg.

Niet alleen deelde Rogier belastende verhalen over zijn echtgenoot én schoonfamilie, hij stuurde ook privédocumenten en bankafschriften op.

Lees hier het hele verhaal:

Déze schokkende video is oorzaak oorlog Frank en Rogier

Drugs

Binnen no-time kwamen er meerdere geluiden die Rogier’s onhandelbare gedrag bevestigden. Zo vertelde Wilfred Genee dat Rogier zich tijdens een radio uitzending heel vreemd gedroeg.

 ,,Hij was onhandelbaar. Hij was redelijk opstandig. Er viel niet echt een interview te houden. Het was ook een heel gek interview,” aldus Genee.

Het onhandelbare gedrag van Rogier wordt in hechte kringen toegerekend aan een drugsprobleem. Rogier zou een lange tijd kampen met een cocaïne verslaving. Dit vertelt een vriend, die de ernst van de situatie toelicht aan Privé. De vriend onthult de schokkende mededeling dat Rogier elke dag cocaïne zou gebruiken.

,,Zonder komt hij de dag niet door. Frank is daarvan op de hoogte, maar laat hem gaan. Hij wil zich er niet mee bemoeien, omdat hij bang is dat dat tot ruzie leidt.”

Is dit de reden dat het zo plotseling geklapt is tussen het echtpaar?

Succes

Volgens de insider liggen hun relatieproblemen ook deels aan een scheve verhouding.

,,Frank realiseert zich hoe broos hun succes is. Zonder Rogier is het gedaan met hun televisiewerk. Rogier weet dat ook en dat buit hij uit. Ook dat verklaart zijn overmoedige en onstuimige houding ten opzichte van Frank.Ze zijn tot elkaar veroordeeld. Het is de combinatie van die twee enorm verschillende karakters, die hen op de tv zo boeiend maakt.”

Ook laat hij weten dat het stel, dat op tv heel hecht lijkt, in het echt weinig met elkaar te maken heeft. ,,In heel veel opzichten gaan Frank en Rogier buiten hun werk om elk hun eigen gang. Frank is de huiselijke van de twee. Rogier gaat graag uit. Voordat we te maken kregen met het coronacrisis was hij een graag geziene gast in het uitgaansleven van Den Haag en Amsterdam. Rogier is een echte levensgenieter. De aandacht die zijn tv-succes oplevert, laat hij zich heel gretig welgevallen.”

Durft Frank te bevestigen dat Rogier een drugsprobleem heeft? Als Privé het hem rechtstreeks vraagt antwoordt Frank twijfelend.

,,Eh… Rogier, een drugsprobleem? dat weet ik echt niet,’ aarzelt Frank. Hij benadrukt dat áls dat het geval zou zijn, hij als echtgenoot er wel van af zou moeten weten. ,,Ga er maar vanuit dat dat niet het geval is,” bevestigt noch ontkent Frank het gerucht.

LEES OOK:

Foto Rogier Smit zonder pruik uitgelekt

Meer DenD