Foto Rogier Smit zonder pruik uitgelekt

Rogier zonder pruik
Door: Jos La Grande
15-10-2020

Er circuleren foto’s van Rogier Smit zonder pruik. Opschudding hierover is wel het laatste wat de realityster kan gebruiken nu hij bijna dagelijks in het nieuws is vanwege een pijnlijke ruzie met zijn wederhelft Frank Janssen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De weelderige haardos van Rogier waarmee hij te zien is op televisie is niet helemaal puur natuur, maar het is inmiddels wel onderdeel van het zorgvuldig opgebouwde imago met de tv-serie Paleis voor een Prikkie en de opvolger bij RTL.

Foto opgedoken

Weekblad Privé publiceert deze week een opgedoken foto van Rogier zonder pruik. Waarschijnlijk circuleren er nog meer foto’s van Rogier met nogal kort haar. Volgens Privé is niet bekend wie de foto heeft gemaakt en verstrekt.

LEES OOK: Déze schokkende video is oorzaak oorlog Frank en Rogier

DenD berichtte vorig jaar over de auto-immuunziekte, alopecia areata, waar Rogier aan lijdt. Ruim tien jaar geleden ontstonden er kale plekjes op het hoofd van Rogier. Na onderzoek bleek dat door de aandoening de haarwortelzakjes ontstoken raakten. Daardoor kwam de haargroei gedeeltelijk stil te liggen.

Extensions

Rogier bleek een oplossing te hebben en het werd meteen ook zijn handelsmerk: ,,Kort nadat ik te horen had gekregen wat er met mijn hoofdhaar aan de hand was, heb ik haar-extensions genomen waarmee ik de kale plekken camoufleer”, zei hij een paar jaar geleden. 

De soap tussen de 74-jarige Frank en Rogier (46) houdt de gemoederen nogal bezig, waarbij er over en weer met modder wordt gegooid. Hoewel het inderdaad privé wat rommelt tussen de twee heeft het duo nog wel een tv-contract met RTL. Ze zouden zelfs naar verluidt €400.000 per jaar vangen. Ze hebben er alle belang bij om de strijdbijl (in ieder geval voor de buitenwereld) voor heel even te begraven.

Ruime keuze pruiken

Pruik
Foto: Flickr
Pruik Rogier
Foto: Pixabay
Pruik
Foto Pixabay

Zo zag Rogier eruit toen hij 24 jaar oud was

Eerder bij DenD over de soap tussen Rogier en Frank:

Rogier Smit
Rogier Smit
Frank en Rogier
Frank en Rogier
Frank en Rogier
Frank en Rogier
Zo wonen rogier en Frank

Meer DenD