‘Huwelijk Frank en Rogier in gevaar’

Frank en Rogier
Door: Eva Steins
07-10-2020

Het huwelijk van tv duo Frank (74) en Rogier (46) verkeert in zwaar weer. De mannen zijn bekend van Paleis voor een Prikkie en werden ontdekt na hun deelname aan Steenrijk, Straatarm. Het echtpaar onthult nu dat hun huwelijk op zeer losse schroeven staat.

Diva

Frank en Rogier werden na hun deelname aan Steenrijk, Straatarm in één klap beroemd. Volgens Frank ergert hij zich kapot aan Rogier, omdat het succes hem naar het hoofd gestegen is. Hij trekt het divagedrag van zijn echtgenoot niet langer. ,,Rogier is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogiers houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen!”

LEES OOK:

Wow! Zo wonen Frank en Rogier zélf

Opnames stilgelegd

Het gedrag van Rogier begon ook op te vallen in hun omgeving. Op de werkvloer liep het zelfs zo de spuigaten uit dat de opnames werden stilgelegd, vertelt Frank aan Privé. ,,Ik heb de afgelopen weken veel reacties op zijn gedrag op tv gehad. Er is mij meerdere malen gezegd dat ik niet zo over me heen moet laten lopen. De regisseur van ons programma heeft op zeker moment de opnamen zelfs stilgelegd om met Rogier over zijn houding te praten. Ook zij vond dat hij moest inbinden.”

Uit elkaar

Frank heeft zijn biezen gepakt en verblijft in hun huis in Frankrijk. hij liet Rogier achter in hun woning in Den Haag. De vraag blijft: komt hun huwelijk er weer bovenop of volgt er een scheiding voor de mannen? Hoe dan ook hebben ze onlangs een driejarig contract getekend bij RTL. Frank geeft aan dat hij zich over dit gedeelte geen zorgen maakt. ,,Wat er ook gebeurt, we zullen aan onze contractuele verplichtingen moeten blijven voldoen. Op dit moment maak ik me nog geen zorgen.”

LEES OOK:

Woedende Rogier haalt Frank keihard onderuit

Meer DenD