Frans Bauer kon programma niet van zich afzetten

Door: DitjesDatjes
25-03-2020

Tijdens de opnames van zijn programma Goed voor elkaar nam Frans Bauer de emotionele verhalen die hij hoorde vaak mee naar huis. “Ik ben heel gevoelig en sommige dingen kon ik niet van me afzetten”, aldus de zanger woensdag in De Telegraaf.

Tekst gaat verder onder advertentie

In de serie zet Bauer ‘gewone’ mensen die zich inzetten voor anderen in het zonnetje. “In het leven lopen we met elkaar de polonaise als het goed gaat, maar wie biedt jou die paraplu aan als het regent?”, vraagt de presentator zich in het gesprek met de krant af. De Brabander merkte dat veel mensen in zorgberoepen hun werk vanzelfsprekend vinden. “Maar dat is het niet”, aldus Bauer. “Veel beroepen zijn onderbelicht en deze werknemers hebben vaak niet eens door dat zij het verschil maken.”

Voor het programma vloog de zanger onder meer mee met de bemanning van een traumahelikopter. Die dag zag hij een slachtoffer voor zijn ogen sterven. “Je hoort dat ding wel eens over je huis vliegen en dan weet je dat het erg is, maar het is wat anders als je meevliegt. En die mensen maken wel tien van die ritjes per dag.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD