Frans Bauer viert een feestje!

Frans Bauer
Door: Tanja Brouwer
30-12-2019

Tussen oud en nieuw stopt Frans Bauer niet met feesten. Hij is namelijk vandaag jarig en denkt er niet aan dat over te slaan. Op Instagram laat hij aan al zijn volgers weten 46 jaar oud te zijn geworden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Gefeliciteerd papa’

Hoewel de 50 nadert lijkt Frans daar niet over in te zitten. Bij zijn post schrijft hij ook dat hij zich nog steeds 20 jaar oud voelt. Zijn vrouw Mariska feliciteert heb onder het bericht met hartjes- en taartemoticons. Vriend Danny de Munk feliciteert de volkszanger ook en Steven Kazan laat ook van zich horen.

De zoons van Frans denken ook aan de verjaardag van hun vader. Christiaan postte vannacht om 12 uur een foto waar hij samen met zijn vader op staat. ,,Gefeliciteerd papa. Love You”, schrijft hij daarbij. Net zoals Christiaan denkt ook Jan aan de verjaardag van zijn vader. Hij post ook een foto van hem samen met zijn vader. ,,Gefeliciteerd paps”, luidt het onderschrift.

Het gezin is erg hecht en post vaak foto’s samen op Instagram. Toch is er sinds dit jaar iets veranderd: oudste zoon Christiaan is gaan studeren aan de universiteit, als eerder van de familie. Uiteraard is Frans hartstikke trots. ,,Mijn ouders waren eenvoudige mensen”, zei hij eerder tegen het AD. ,,Ze konden niet lezen en schrijven.”

 

View this post on Instagram

Gefeliciteerd paps♥️🎉🎊

A post shared by Jan Bauer (@janbauer_) on

 

 

 

Meer DenD