Frans Bauer wijst Sieneke af: ‘Songfestival is niks voor mij’

Frans laat Sieneke mooi barsten en gaat niet naar het Songfestival
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sieneke, die in 2010 met het liedje Sha-la-lie meedeed aan het Eurovisiesongfestival, wil graag nog een keer meedoen aan het liedjesfestijn. Dit keer niet alleen, maar met Frans Bauer. Maar Frans heeft daar helemaal geen zin in. ,,Dat is niks voor mij.”

Frans en Sieneke gaan dit jaar samen de theaters af. Een duo vormen met Frans bevalt Sieneke zo goed, dat ze het wel ziet zitten om samen mee te doen aan het Songfestival. ,,We hebben nog een jaar de tijd! Zeg nooit nooit”, zei Sieneke enthousiast in gesprek met weekblad Privé.

Frans niet enthousiast

Helaas voor Sieneke is Frans een stuk minder enthousiast. ,,Ik heb me eigenlijk nooit voor het Songfestival geïnteresseerd”, vertelt hij aan weekblad Weekend. ,,Dat is niet iets wat ik graag zou willen doen.”

Frans zegt dat hij sowieso niets heeft met wedstrijden. ,,Ik vind het wel leuk om naar te kijken, dat natuurlijk wel, maar om er zelf aan mee te doen? Nee.”

Samen de studio in

Sieneke en Frans ontmoetten elkaar in 2010 en sindsdien hebben de twee altijd contact gehouden. Een paar jaar geleden ging Frans op theatertour en als cadeau voor zijn fans nam hij Sieneke een keer mee. ,,Wat er toen gebeurde, was magisch”, blikte Frans terug in Privé. ,,De hele zaal was echt weg van haar. Geweldig om te zien. Dat was de aanleiding om samen de studio in te gaan.”

Tags

FRANS BAUERSIENEKESONGFESTIVAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck