Frans Duijts krijgt luxe villa maar niet verkocht

Door: Tanja Brouwer
22-01-2018

Frans Duijts heeft zijn luxe villa in Tiel uit de verkoop gehaald. Ruim anderhalf jaar heeft de woning te koop gestaan, maar er is geen koper gevonden. Dat schrijft Bekendeburen

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sinds juni 2016 heeft de Tielse woning te koop gestaan voor een prijs van 1.265.000,– euro. Zelf kocht hij het optrekje in 2010 voor een bedrag van 954.000,– euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro. Een vette winst van een paar ton euro gloort al die tijd aan de horizon. Maar Frans heeft besloten om de villa maar even uit de verkoop te halen.

Kapsalon

De villa heeft een woonoppervlakte van 240 vierkante meter en telt in totaal zes kamers, waaronder vijf slaapkamers en een badkamer, verdeeld over twee woonlagen en een zolder. De keuken is een lust voor het oog en uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook is er een binnenzwembad, een fitness ruimte, een zonnebankruimte en een recreatieruimte met professionele bar.

Parkeren is geen probleem, want het terrein biedt plaats aan meerdere auto. Verder is het huis omringd door een voor-,zij- en achtertuin. De achtertuin is 960 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten. Absolute blikvanger van de villa is wel dat het beschikt over een eigen kapsalon.

Meer DenD