Frans Duijts: ,,Ik kan mijn veters weer strikken!”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Volkszanger Frans Duijts is al zestien kilo kwijt. Hij onderging onlangs een stemband-operatie en besloot dat hij gezonder wilde leven.

,,Na een gesprek met mijn dokter realiseerde ik me dat als ik niet gezonder zou gaan leven, ik mijn kinderen misschien niet zou zien opgroeien,” liet hij aan Story weten. Hij is de laatste weken maar liefst zestien kilo kwijt.

Fitter

,,Ik weeg nu 120 kilo. Ik woog 136 dus dat is al een groot verschil. Ik ben niet alleen een stuk fitter, ik kan zelfs mijn veters weer strikken!” Een maagverkleining waar sommige BN’ers als Patty Brard voor kiezen, ziet Frans Duijts niet zitten. ,,Ik heb dat serieus overwogen, maar heb uiteindelijk besloten het niet te doen. Die operatie lost voor mij het probleem niet op.”

Mijn manier

,,Ik ben een Bourgondiër en zou me niet kunnen voorstellen dat ik nooit meer dat extra worstje op de barbecue zou kunnen gooien. Want dat is wel de werkelijkheid als je zo’n ingreep ondergaat. Ze maken je maag immers zo klein dat je amper nog een hele boterham achter elkaar kunt opeten. Ik doe het liever op mijn manier.”

En dat is paar keer per week sporten met een personal trainer en zo gezond mogelijk eten. ,,Ik zal altijd wel een paar kilo te zwaar blijven. Maar liever dat dan verder moeten leven op wortelen en water en eruitzien als een scharminkel waar de vellen bijhangen.”

Tags

FRANS DUIJTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck