Frans kasteel familie Meiland weer terug de verkoop in

Door: Ditjes en Datjes
12-06-2021

Het Franse kasteel van de familie Meiland staat weer te koop, dat meldt RTL Boulevard. In februari kondigde de familie aan dat Chateau Marillaux onder voorbehoud verkocht was, maar dat is toch niet gebeurd.

Martien laat aan RTL Boulevard weten dat een aantal potentiële kopers zich al gemeld heeft. Zo zijn volgende week al de eerste bezichtigingen ingepland.

De verkoop van het bekende Chateau, het decor van de eerste seizoenen van hun SBS6-realityserie Chateau Meiland, stond sinds vorig jaar juni te koop. De familie vroeg er in eerste instantie 1,25 miljoen euro voor, maar verlaagde de vraagprijs naar 998.000 euro.

Martien en Erica Meiland zijn dit jaar terugverhuisd naar Nederland. Aanvankelijk streken de twee neer in Hengelo, maar hun woonplezier bleek van korte duur. Na problemen met het bestemmingsplan besloten ze weer te vertrekken. De familie woont nu in Noordwijk. Wat deze nieuwe plek de familie gaat brengen, weten ze nog niet. “We zijn natuurlijk heel ondernemend, misschien gaan we wel weer iets op poten zetten”, zei Martien daar eerder over.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD