Fred van Leer in tranen tijdens ochtendshow Qmusic

Fred van Leer in tranen tijdens ochtendshow Qmusic
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Een emotioneel moment op de radio gisteren voor Fred van Leer. De stylist barstte in tranen uit tijdens de ochtendshow van Qmusic, toen Mattie Valk vroeg hoe het met hem ging. Vorige week maakte Van Leer bekend dat hij een stapje terug moet doen.

Mattie Valk wist gisterenochtend een gevoelige snaar te raken bij de Rotterdamse stylist. De radio dj besloot hem te bellen en te vragen hoe het gaat nadat Fred vorige week op Instagram had aangekondigd dat hij overprikkeld was een een stapje terug moest doen. Fred raakte flink geëmotioneerd en kon zijn tranen niet bedwingen. ,,Lekker janken op de radio”, snift de stylist. Mattie stelt hem daarop gerust. ,,Dat geeft helemaal niets.”

Theatertour annuleren

Van Leer maakte vorige week op Instagram bekend dat hij rust moet nemen. Dat deed hij in een emotioneel bericht.  ,,Lieve mensen, om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb mijn theatertour helaas moeten annuleren”, schrijft hij. ,,Dit betekent dus dat mijn theatershow ‘En Route’ volgend jaar niet doorgaat. Het is het moeilijkste besluit dat ik in mijn carrière heb moeten nemen.” Na zijn laatste Fred & Friends show in Ahoy ging het licht bij de stylist uit. ,,De reden waarom ik de theatertour afzeg, is dat ik noodgedwongen een stap terug moet doen. Toen het licht uitging na mijn laatste Fred & Friends show in Ahoy, is bij mij het spreekwoordelijke licht ook uitgegaan.” Fred beseft zich nu dat de afgelopen jaren slopend zijn geweest voor hem.

Andere werkzaamheden

De theaters zijn op de hoogte gesteld en iedereen die een kaartje heeft gekocht krijgt binnenkort een bericht over de terugbetaling. Toch gaat Fred op een lager pitje door met andere werkzaamheden. ,,Want in mijn eentje op de bank zitten en naar mijn navel staren is niet de oplossing, leer ik van de deskundigen om mij heen. Ik ga leren om hier een balans in te vinden.”

Tags

BURN-OUTFRED VAN LEER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck