Freek Vonk houdt nog steeds van ex Franka Vedder

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Ondanks de relatie tussen Franka Verder en Freek Vonk geen stand hield, houdt hij nog steeds heel veel van haar.

Het klassieke beeld van huisje, boompje, beestje is niets voor Freek, vertelt hij in Mezza. Dat bleek lastig te combineren met de idealen van ex-vriendinnetje Franka Vedder. Afgelopen zomer hebben de twee na twee jaar een punt achter hun relatie gezet. ,,Ik ben soms acht maanden per jaar van huis. Tijd is een enorme puzzel en die konden we niet oplossen. Maar we gaan nog heel goed met elkaar om, ik sprak haar vanochtend nog. Ik hou nog steeds van haar”, aldus Freek.

Avonturen

Freek kan zich dus nog niet echt neerleggen bij het idee van huisje, boompje, beestje. Vader worden lijkt hem fantastisch, maar zijn avonturen daarvoor opgeven? Daar is hij nog niet aan toe. ,,Ik heb het verre reizen, avonturen beleven en onderzoek doen óók nodig om gelukkig te zijn. En als je zelf niet gelukkig bent, kun je een ander niet gelukkig maken. Een deel van mij zou wel in de Surinaamse jungle willen wonen. Maar ik hou ook van mensen. En van Nederland, en van Nederlands eten. Ik hou van mijn familie, en van Den Haag – los van de twee jaar met Eva in Amsterdam, woon ik er al twintig jaar. We zullen zien wat de toekomst brengt, het kan nog alle kanten op.”

Larven

Afgelopen zomer liet Freek drie larven in zijn been zetten. Twee van zijn drie ‘baby’s’ overleefden het niet. Larf Kwak overleefde het wel en werd uiteindelijk een vlieg. Een vlieg van Freeks eigen vlees en bloed, zoals hij het zelf zegt. Is hij toch nog een soort vader…

Tags

FRANKAFREEK VONK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck