Freek Vonk shockeert volgers met smerige beelden

Bij Freek kruipen maden uit zijn been
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Freek Vonk heeft sinds zijn reis naar Costa Rica drie larven in zijn been leven. De tv-bioloog heeft de larven nog altijd niet laten verwijderden en toont bizarre beelden aan zijn volgers op Instagram. ,,Bekijken op eigen risico”, waarschuwt Freek.

Freek was de afgelopen tijd in Costa Rica waar hij de meest bijzondere dieren is tegengekomen. Maar zijn reis is niet zonder slag of stoot verlopen, want hij kwam terug met maar liefst drie larven in zijn been.

Pijnscheuten en bloedvlekken

Waar de meeste mensen niet staan te springen bij het idee, vindt Freek het ‘fascinerend’ wat hem is overkomen. De larven leven al bijna twee weken in zijn been en hij heeft ze nog altijd niet laten verwijderen. ,,Bizarre gedachte dat er zich nieuw leven ontwikkelt binnen mijn lijf, dat groeit van mijn eigen vlees en bloed!”, deelt Freek met zijn volgers op Instagram.

Eerder had hij last van pijnscheuten in zijn been, maar die zijn inmiddels verdwenen. ,,Wel bloedt het steeds vaker, dus wellicht dat ik er binnenkort iets omheen moet wikkelen om geen bloedvlekken in mijn broeken te krijgen!”

‘Freak’

Hoewel Freek zijn volgers niet wil afschrikken, kan hij het niet laten om beelden van zijn ‘baby’s’ te laten zien. ,,Video 2, bekijken op eigen risico”, waarschuwt Freek. ,,Dus! Hoe zal ik ze noemen? Wie bedenkt de beste naam voor mijn drieling?”

Volgers vinden de beelden behoorlijk smerig. ,,Get, Ver en Derrie”, reageert iemand. En een ander: ,,Sorry maar dit gewoon vies! Freak heet je voortaan.”

Tags

FREEK VONK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck