Freek Vonk sluit Franka Vedder weer in de armen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Franka Vedder kon haar grote liefde Freek Vonk eindelijk weer in haar armen sluiten. Vonk zat door het vliegverbod van vluchten uit zuidelijk Afrika kortstondig vast in Namibië en hij moest daarna in quarantaine.

Het vliegverbod van vluchten uit zuidelijk Afrika kwam Freek Vonk, de bioloog bekend van televisie, niet goed uit. Het kabinet stelde een vliegverbod in vanwege de nieuwe coronavariant die daar ontdekt was. Freek Vonk was met een cameraploeg in Afrika en kon daardoor niet naar huis vliegen. De bioloog maakte opnames voor het programma ‘Freeks Wilde Wereld’. Toch leek hij zich niet druk te maken. In een video op zijn Instagrampagina vertelde hij ,,Alles komt goed”. Hij gaf aan de beslissing te begrijpen en alles te willen doen voor de volksgezondheid. Het viel mee. Maandagochtend zette hij alsnog voet op Nederlandse bodem, maar daar bleef het niet bij…

Tekst gaat door onder de video

Quarantaine

Freek Vonk moest samen met zijn ploeg nog wel in quarantaine en een coronatest doen. Gelukkig voor de goedlachse bioloog heeft hij geen corona opgelopen en mocht hij vandaag zijn grote liefde Franka Vedder weer in de armen sluiten. Zowel Freek Vonk als Franka Vedder plaatsten een dolblij bericht op Instagram.

Tags

CORONACORONAVIRUSFRANKA VEDDERFREEK VONKQUARANTAINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie