Frenna niet blij met ‘framen’ Lil’ Kleine

Frenna niet blij met framen RTL Boulevard
Door: Charlotte Wijnen
21-09-2022

Frenna is niet blij met een vraag van RTL Boulevard. Hoewel hij zelf een succesvolle carrière heeft als artiest, werd hij door het programma gebeld vanwege een foto met Lil’ Kleine.

Frenna heeft in de afgelopen jaren van zijn hobby een succesvolle carrière kunnen maken. Hij werd bekend met de rapformatie SFB en sinds 2016 is hij ook bekend als solo artiest. Zijn concerten raken binnen no-time uitverkocht en op Instagram heeft hij inmiddels al een half miljoen volgers.

Foto met Lil’ Kleine

Dat RTL Boulevard hem opbelde, verbaasde hem dan ook niet. Maar de vraag van het programma ging niet over hem, maar over Lil’ Kleine. Frenna uit zijn frustratie in Instagram Stories.

,,Je zou maar een mega campagne hebben gedraaid met Havana. Een 11-page editorial in de Vogue September Issue hebben. De AFAS eerst zelf, en vandaag met SFB uitverkopen. Het solo concert nota bene op Videoland beschikbaar stellen. Een eigen festival organiseren, headlinen en uitverkopen”, somt hij op. ,,Om vervolgens door RTL Boulevard gebeld te worden om een foto met Jorik.”

Meer DenD