Funda: ‘Eikenhorst te huur’

Door: DitjesenDatjes
01-04-2019

Geen blauw bloed, maar wel in een paleis wonen? Dat kan volgens Funda nu! Op hun website staat namelijk Eikenhorst 4 te koop. Dat is de woning waar Willem-Alexander, Máxima en hun drie dochters nog recent woonden. Inmiddels zijn zij verhuisd naar huis Ten Bosch, en dus is dit paleis vrij!

Tuin

Geïnteresseerden moeten wel een dikke portemonnee hebben. Het paleis, dat 1000 vierkante meter groot is en 13 kamers telt, kost namelijk 10.401 euro per maand! Maar dan heb je wel een echt paleis met zwembad, tuin van 5000 vierkante meter en sauna dat vlakbij het centrum van Den Haag ligt. Helaas is een groot gedeelte van de tuin wel opengesteld voor wandelaars, maar een klein gedeelte is privéterrein.

Veel meubels kopen voor dit immens grote paleis hoeft niet, want de woning kan gemeubileerd worden opgeleverd. Maar de toekomstige huurder kan ook kiezen voor gestoffeerd.

1 april?

Of het echt voor is dat de Eikenhorst verhuurd wordt aan particulieren is nog maar de vraag. Het paleis is namelijk eigendom van Willem-Alexander, en daarnaast is het natuurlijk 1 april!

 

Meer DenD