Gaan boer Evert en Maud HIER trouwen?

Trouwlocatie Evert en Maud bekend?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Boer Evert en ‘zijn’ Maud hebben elkaar helemaal gevonden tijdens het Boer zoekt Vrouw-avontuur. De eerste plannen zijn al gemaakt en het stel woont inmiddels samen op de boerderij van Evert. Ondertussen wordt er zelfs al gefluisterd over een bruiloft! Inwoners van Ruinerwold denken te weten waar dit plaats gaat vinden…

,,Het gaat eigenlijk allemaal een beetje te snel, dat weten we heel goed”, liet Maud in de laatste aflevering weten. Toch werd haar huur opgezegd en pakte ze al haar spullen om op de boerderij van Evert te gaan wonen.

‘Het is dik aan tussen Evert en mij’

,,Het is dik aan tussen Evert en mij”, vertelt Maud in weekblad Privé. ,,We wonen al samen, maar er moet nog veel gebeuren. De komende tijd gaan we elkaar nog beter leren kennen, maar de basis is hartstikke goed.”

En dat het goed zit tussen de twee, valt bij meer mensen op. Op Twitter raken kijkers niet uitgepraat over het favoriete koppel van dit seizoen en oud-deelnemers denken zelfs dat er een bruiloft aan zit te komen. ,,Ik denk dat we volgend jaar op de bruiloft van Maud en Evert zitten”, vertelde boerin Steffi in RTL Boulevard.

Trouwen in hun favoriete café?

Ook in Ruinerwold, het dorp waar Evert en Maud wonen, wordt er gefluisterd over een bruiloft. En medewerkers van café ’t Wold, het favoriete café van het koppel, hebben zelfs al aangeboden om de grote dag te verzorgen!

,,Mochten ze ooit plannen hebben voor een volgende stap, dan bieden we ons bij deze graag aan. Het café, maar ook het feestzaaltje hierachter zijn ideaal voor hun bijzonderste dag. Ze mogen hier komen trouwen”, aldus een medewerker in Privé.

Tags

BOER EVERTBOER ZOEKT VROUWBRUILOFTMAUDMAUD EN EVERTTROUWENTROUWERIJYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck