Gaat André in Amerika wonen MET Monique en Dré?

Vertrekt Andre naar Amerika?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dat André Hazes rust neemt is wel duidelijk, maar dit gaat hij niet in Nederland doen. De zanger wil een oude droom gaan waarmaken en in Amerika gaan wonen. Maar vermoedelijk gaat hij niet alleen…

Dat het niet goed gaat met André is geen geheim. In september maakte zijn management bekend dat hij met een burn-out kampt. Pas in 2023 keert de zanger terug op de podia en het komende jaar zal hij zelfs niet meer in Nederland, maar grotendeels in de Verenigde Staten verblijven.

Deur Monique op een kier

,,De kans is minimaal dat André in 2022 op het podium zal staan. Of het moet ineens extreem goed met hem gaan”, aldus een insider in weekblad Privé. ,,In het nieuwe jaar wil hij veel internationale shows bekijken, waar hij van kan leren. Voornamelijk in Las Vegas, waar ook zijn vader vaak kwam. De bedoeling is om in 2023 grootser terug te komen dan ooit.”

Maar André zou er ook achter zijn gekomen dat hij Monique nog altijd terug wil. ,,Door zijn eerste behandeling is hij daarachter gekomen. Dat is ook de reden dat hij momenteel steeds vaker bij Monique is te vinden. Voor de zoveelste keer is hij gaan inzien dat zij toch de ware is. En ook het gemis van kleine Dré is enorm. Hij wil dolgraag terug naar Monique en die lijkt de deur op een kier te hebben staan.”

Alsnog mét Monique naar Amerika?

De droom om naar Amerika te vertrekken had André al eerder. Een droom die zijn vader ook had, maar waar het nooit van is gekomen. ,,Een toekomstdroom is om deels in Amerika te gaan wonen. In de buurt van Orlando. Daar kwamen we vroeger als gezin vaak en hebben we heerlijke vakanties gehad”, zei de zanger vorig jaar in Privé.

Op dat moment was hij zelfs al aan het kijken naar een huis. André wist dat hij daar een fijne toekomst zou hebben met Monique. ,,Af en toe stuur ik wat naar mijn boekhouder, die mag bepalen of het haalbaar is”, zei hij destijds. ,,In eerste instantie zullen we er alleen de vakanties naartoe gaan, maar als Moon en ik ouder zijn, ik een jaar of vijftig, dan zie ik al voor me dat we daar lekker de wintermaanden in de zon zitten”

Rachel ontkent

Wanneer André en Monique weer bij elkaar komen, komt die droom misschien alsnog uit om samen naar Amerika te vertrekken. Maar Rachel Hazes, die nooit een goede band met Monique heeft gehad, ontkent dat er een verzoening aankomt.

,,Ik denk dat iedereen het logisch vindt dat een vader naar zijn kind gaat. Daar wordt dan helemaal hysterisch over gedaan, maar ik vind het normaal dat een vader zijn zoon bezoekt. Nee, het is geen relatie. Wel vader-zoon”, zei Rachel in gesprek met RTL Boulevard.

Tags

ANDRÉ HAZESANDRE MONIQUEHAZESHAZESFAMILIEMONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck