Gaat kleine Dré déze BN’er achterna?

Gaat kleine Dré deze BN'er opvolgen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg deelt een bijzondere video van zoontje Dré. Gisteren gingen ze samen een dagje uit en kwam de avontuurlijke kant van kleine Dré weer naar boven. Hij heeft een slang om zijn nek en het lijkt erop dat hij Freek Vonk achterna gaat…

‘Heel stoer’

Kleine Dré zou zo een zoon van Freek Vonk kunnen zijn. Monique deelt regelmatig videos waarin de waaghals in aanraking komt met dieren. En of het nou een lief ezeltje bij de kinderboerderij is of een enge slang, maakt hem niet kennelijk niet uit. Net als Freek Vonk lijkt Dré grote interesse te hebben voor de natuur.

Ook Monique ziet de gelijkenissen. ,,Nou Freek, ik denk dat je binnenkort een stagiair hebt!”, schrijft ze bij de video in haar Stories. Terwijl Dré de slang vasthoudt en hem om zijn nek heeft, blijft hij rustig zitten. ,,Heel stoer”, hoor je iemand in de video zeggen.

Het is niet de eerste keer dat Monique haar zoontje vergelijkt met Freek. Eerder plaatste ze een foto op Instagram dat Dré vissen aan het vangen is in de zee. ,,Freek Vonk in de dop”, schreef ze toen bij de foto.

Tags

dre en moniqueDre hazesFreek VonkHazesMonique Westenberg

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie