Gaat Lil’ Kleine met dochter Frank Masmeijer?

Door: Charlotte Wijnen
19-08-2022

Lil’ Kleine is op vakantie naar het Griekse eiland Mykonos en feest erop los. Gisteren kwam hij de dochter van Frank Masmeijer tegen, waar hij een héél gezellige avond mee had…

Terwijl het moddergooien tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes verdergaat, heeft de rapper besloten zijn koffers te pakken en te vertrekken naar het prachtige eiland Mykonos om te feesten.

Vonk overgeslagen?

De rapper had het gisteravond behoorlijk naar zijn zin, zo is te zien in verschillende video’s op Instagram. Charlotte Masmeijer, de dochter van Frank Masmeijer, is in dezelfde club te vinden. Zij en Lil’ Kleine raken al snel aan de praat en lijken het wel héél gezellig met elkaar te hebben.

Na de gezellige avond zocht de rapper haar op Instagram op en begon direct oude foto’s te liken. Is de vonk tussen de twee overgeslagen?

Twijfels

,,De één zegt dat ze nog steeds in een relatie zit terwijl de ander zegt dat het net uit is”, meldt Juicechannel op Instagram. Al snel krijgt het kanaal een bericht van een volger toegestuurd. ,,Weet niet of ze nog samen zijn, zij was/is samen met Perry, beste vriend van Dimitri Vegas. Zij gaat namelijk wel heel graag met mannen om die veel geld verdienen”, schrijft de volger.

Charlotte mengt zich al snel in de discussie en laat weten dat ze nog samen is met haar vriend. ,,Even ter verduidelijking! Ik zit in een gelukkige relatie. Jorik is gewoon m’n mattie”, schrijft ze op Instagram. Toch slaat de twijfel bij velen toe, want Juicechannel zegt een hoop verhalen binnen te hebben gekregen over haar relatie.

Meer DenD