Gaat Martien verder zonder Erica?

Scheiding Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De familie Meiland moet binnenkort vertrekken uit Hengelo vanwege een geschil met de gemeente. De Meilandjes woonden op een erf met drie aparte woongelegenheden, in het kader van ‘samen, maar toch apart’ wonen. Komt daar nu een einde aan?

Eerder werd al bekend dat Maxime haar vleugels heeft uitgeslagen en samen gaat wonen met haar vriend Leroy. Het verliefde koppel kocht een prachtige twee-onder-één-kapwoning in Noordwijk, waar zij samen met haar dochter Claire zullen neerstrijken.

Villa

Eerder deze week lekte er informatie uit dat ook Martien zijn hart is verloren aan een prachtige villa in Noordwijk.

De geruchten gaan al een tijd in hun oude woonplaats dat de familie terug zal keren. Martien zou zijn oog hebben laten vallen op een luxe villa die maar liefst 2,6 miljoen kost. Een kijkje op Funda geeft nog meer redenen voor speculatie: het huis waarop Martien verliefd zou zijn staat inderdaad onder bod.

Samen?

Een prachtig huis met een enorme tuin, maar één ding valt direct op. Waar is de aparte woonruimte voor Erica? Eerder liet het echtpaar al weten getrouwd te blijven, maar dat volledig samenwonen er niet meer in zit.

Zowel Martien als Erica hunkerden naar een aparte woonruimte, waar ook de optie is om samen te leven. Deze constructie lukte in Hengelo goed, maar de gemeente liet het niet toe.

Als de geruchten kloppen dat Martien de villa in Noordwijk gekocht heeft, zal de kans aanwezig zijn dat Erica haar eigen weg gaat. Tenzij de echtgenoten van plan zijn om de prachtige villa compleet om te gooien, zit hun droom om samen apart te wonen er in dit huis niet in…

Tags

ERICA MEILANDGEKOCHTMARTIEN MEILANDNOORDWIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck