Gaat prinses Alexia híer studeren? ‘Gespot bij open dag’

Alexia gespot op open dag
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Alexia heeft onlangs de examens van het United World College of the Atlantic afgerond. Hoewel de uitslag pas in juli volgt, is Alexia al een tijdje aan het kijken naar universiteiten. Vorige maand werd ze gespot bij de open dag van Rijksuniversiteit Groningen. Gaat Alexia in september in Groningen studeren?

Alexia deed examen voor het Internationaal Baccalaureaat. Dat is internationaal voortgezet onderwijs op het niveau van het Nederlandse vwo. De uitslag volgt pas in juli, maar uiteraard is de prinses al aan het kijken waar ze in september gaat studeren.

Gaat Alexia naar Groningen?

Lokale media melden dat Alexia vorige maand is gespot bij een open dag van de Rijksuniversiteit Groningen. ,,De dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima werd met haar lijfwachten op 14 april tijdens een open dag van de universiteit in Groningen gesignaleerd”, meldt Sikkom.

Er gaan al langer geruchten dat Alexia gaat studeren aan de universiteit van Groningen, maar of de prinses daadwerkelijk voor Groningen kiest zullen we moeten afwachten. Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat een lid van de koninklijke familie in Groningen gaat studeren. Zo brachten prinses Laurentien, prinses Annette, prinses Marilène, prins Maurits en prins Bernhard hun studententijd in Groningen door.

Tags

PRINSES ALEXIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck