Gaat Samantha de Jong binnenlopen met OnlyFans? ‘Prijzen liegen er niet om’

Samantha gaat cashen met onlyfans|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Samantha de Jong (33) is nog maar net bevrijd uit een bordeel waar ze werd gedwongen tot sekswerker en toch richt de Haagse realityster zich weer op de 18-plus wereld. Zo heeft ‘Barbie’ een OnlyFans en F2F account aangemaakt waar ze pikante content deelt en de prijzen liegen er niet om…

Samantha de Jong, bekend als Barbie van ‘Oh Oh Cherso’, maakt begin december een pikante onthulling. De realityster zegt een OnlyFans account te hebben aangemaakt waar zij kijkers zal gaan vermaken op seksueel gebied.

1500 euro

De video’s zijn afgeschermd en kun je alleen bekijken als je ervoor betaalt. En flink ook. Voor een maand-abonnement tik je maar liefst 1500 euro af. Liever geen abonnement? Dan betaal je voor een losse video tussen de €500 en €900.

Na Barbie’s onthulling dat ze in een Haags bordeel werkte, liet ze zich opnemen in een kliniek gespecialiseerd in trauma- en verslavingsproblematiek. Dit liet de realityster weten aan weekblad Story. Ook zegt ze nooit vrijwillig als prostituee te hebben gewerkt. ,,Ik ben gedwongen”, vertelde ze.

Begin van nieuw leven

Barbie blijft goede hoop houden na alle ellende. ,,Het jaar 2023 wordt voor mij een mooi begin van mijn nieuwe leven. Ik voel me na deze twee maanden al zo goed. Maar ik weet ook dat ik er nog niet ben. Ik ben trots op wat ik hier heb bereikt en dat ik het verleden achter me kan laten. Ik sta positief in het leven en heb van veel mensen afscheid genomen”, laat ze destijds aan Story weten.

Bron: @Reality_FBI

Tags

BARBIEONLY FANSSAMANTHA DE JONG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck