Gaat Xess Xava vader achterna?

Xess Xava voetbal Yolanthe

De kleine Xess Xava stond afgelopen weekend op het voetbalveld, en als zoveel ouders stond Yolanthe de kleine jongen natuurlijk aan te moedigen. Maar veel nut had dat niet. Xess Xava had er namelijk geen zin in.

 Geen zin

Als kind van Wesley Sneijder zou het niet gek zijn als Xess Xava alles wat met voetbal te maken heeft fantastisch vindt. Hoewel het jongetje wel op de sport zit, lijkt hij niet zo enthousiast te zijn. Yolanthe plaatste een filmpje van haar kind en schrijf daarbij: ‘Hij voelt het niet vandaag’. Ze zien is dat het kind midden op het veld stilstaat, terwijl de rest van zijn team en de tegenpartij aan het voetballen zijn.

De foto die de actrice daarna in haar stories plaatst laat ook Xess Xava op het voetbalveld zien. ,,Ik hou van jou”, schrijft ze daarbij.

Xess Xava is vorige week vier jaar oud geworden. Dat vierde hij samen met zijn moeder. Sinds een aantal maanden wonen Yolanthe en Wesley niet meer samen en bevestigden ze ook hun huwelijksproblemen. Of ze al officieel gescheiden zijn is niet duidelijk.