Game over voor Lil’ Kleine? ‘Slecht jurylid en slechte collega’

Lil Kleine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Lil’ Kleine krijgt al weken kritiek op zijn rol als jurylid in The Voice, en tot op heden heeft hij zichzelf niet weten te herpakken. De rapper ligt steeds meer onder vuur en nu gaan bekende muziekkenners zich er ook mee bemoeien.

‘Kritiek is begrijpelijk’

De keuzes van Lil’ Kleine, met welke kandidaat hij door wilt gaan en welke afvalt, begrijpen veel kijkers niet. Afgelopen vrijdag was te zien dat Charine eruit lag en Danilo mocht blijven zitten. Een domme keus volgens velen. Daarnaast geeft hij soms gekke feedback en heeft hij zelfs eens geweigerd zijn mening te geven. Kijkers zijn het zat en ook bekende Nederlanders beginnen de houding en de keuzes van Lil’ Kleine irritant te vinden.

Stacey Rookhuizen, voormalig jurylid van X Factor, weet hoe het is om bij een talentenjacht je ongezouten mening te geven. ,,Als ik in X Factor had geroepen dat ik geen mening had, dan had ik dat spreekwoordelijk beroemde nekschot van Gordon waarschijnlijk gehad, want je zit daar wel om een mening te hebben en die moet je ook kunnen beargumenteren”, zegt ze in RTL Boulevard. ,,Ik snap wel waar de kritiek vandaan komt.” Henkjan Smits, jurylid van Idols, weet ook van de problemen rondom Lil’ Kleine en The Voice. ,,Ik ga er niets over zeggen, want dan wordt het heel onaardig”, zegt hij hierover.

Door de mand gevallen?

Rob Goossens, tv-journalist bij De Telegraaf, gaat nog een stapje verder. ,,We hebben twee weken geleden al gezien dat hij niet echt geschikt was als jurylid, als collega was hij blijkbaar ook niet heel erg geschikt vanwege de ruzie achter de schermen en nu is hij ook als coach als wezen door de mand gevallen, omdat hij zijn sterren met de verkeerde munitie eigenlijk op het podium heeft gezet. Daar kan ik heel slecht tegen.”

Bijna alle jaren is er wissel geweest van juryleden tussen de seizoenen in. Dit jaar zal waarschijnlijk niet anders zijn. Kijkers en de bekende Nederlanders denken wel te weten wie er dit jaar wordt vervangen…..

 

 

Tags

COLLEGAHENKJAN SMITSJURYLIDLIL'KLEINEROB GOOSSENSTHE VOICE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck