Wat is er gebeurd in het roze paleisje van barbie?

Door: DitjesenDatjes
15-01-2018

De familie van Samantha de Jong laat geen woord los over de staat van de realityster. Iedereen weigert commentaar te geven en dus blijft het onduidelijk was er vrijdagochtend gebeurd is in het roze huisje in Scheveningen.

Geruchten

Met spoed werd Barbie afgelopen vrijdag naar het ziekenhuis gebracht. Haar deur werd verzegeld, maar later op de dag werden de linten weer weggehaald. Volgens de politie was er geen sprake van een misdrijf, maar wat was er dan wel aan de hand?
Doordat familie en vrienden zwijgen komt de geruchtenmachine op gang.

Veel mensen denken dat ze een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Dat blijkt wel uit de vele Tweets en reacties over deze speculatie. Het is namelijk bekend dat het de afgelopen tijd niet goed ging met Barbie. Ze noemde haar leven ‘een grote ravage’, en ook zei ze dat ze het overzicht volledig kwijt is. Financieel zit ze aan de grond. Ze moet rondkomen van een bijstandsuitkering.

Werkgever RTL heeft haar misbruikt, vindt Barbie. “Jarenlang hebben  ze me voor de 25.000 euro die ik kreeg als een hoer behandeld”, zei ze hierover.

Persoonlijk drama

Of ze inderdaad een zelfmoordpoging heeft gepleegd is niet duidelijk. Er kan immers ook iets anders hebben plaatsgevonden in haar huis. Toch wijst veel erop dat Barbie zichzelf wat heeft aangedaan. Den HaagFM meldt dat meerdere bronnen aan hen bevestigen dat het om een ‘zeer ernstig persoonlijk drama’ gaat.
Ook melden bronnen aan het medium dat de kinderen van Samantha gewoon thuis waren tijdens het ongeluk. Zij zijn opgevangen door ex-man Michael.

Meer DenD