‘Gedumpte Bart erg verdrietig’

Het is Sylvie Meis wederom niet gelukt een langdurige relatie te hebben. De diva heeft het volgens bronnen namelijk uitgemaakt met Bart, de Nederlandse man die de laatste maanden aan haar zijde stond. Een Duitse journaliste weer waarom de relatie van Sylvie wéér niet succesvol was.

Toekomst

,,Er zit een groot verschil tussen hun persoonlijkheden. Sylvie houdt van reizen, naar buiten gaan, zaken doen. Bart niet, dus hij past niet in haar leven”, zegt Kaninka Kaltenberg, de Duitse journaliste, tegen RTL Boulevard. Ze weet dat het stel op 1 april ruzie kreeg. Sylvie en Bart gingen toen in Wenen naar een evenement voor influencers en daar ging het mis. ,,Hun verschillen waren te groot en Sylvie was ongelukkig, omdat hij meer mee wil naar zulke partijtjes.” Maar dat is niet het enige: ,,Hij past gewoon niet in haar leven en ze hadden een ander idee over de toekomst van hun relatie.”

De geruchten ontstonden toen duidelijk werd dat de reservering in het restaurant waar de diva zou eten voor haar verjaardag was gewijzigd: van vier naar drie personen. ,,Het was Sylvie’s keuze. Bart is heel trouw en was gelukkig met haar. Hij was verliefd en wilde samen met haar een leven opbouwen. Sylvie natuurlijk ook wel, maar hij paste uiteindelijk toch niet in haar toekomstplaatje.” Volgens de journalist zag Bart de break-up totaal niet aankomen en is hij erg verdrietig.

Gebroken harten

Het is de zoveelste man wiens hart gebroken is door Sylvie Meis. Eerder liet ze de Nederlandse dermatoloog Sander zitten en ook brak ze met de Spaanse zakenman Manuel. Ze ging vreemd tijden het huwelijk met voetballer Rafael van der Vaart en de verloving tussen haar en Charbel Aouad werd afgeblazen.