Geeft Koningin Máxima uitgebreid tv-interview? Ja!

Koningin Máxima
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Aanstaande maandag mag Koningin Máxima vijftig kaarsjes uitblazen. Door deze bijzondere leeftijd staat deze week voor velen in het teken van de verjaardag van Máxima. Eerder werd een groot tv-interview niet bevestigd, maar nu blijkt het toch wel het geval. Máxima zal haar eerste grote tv-interview geven aan Matthijs van Nieuwkerk.

Aan Matthijs de grote eer

Matthijs heeft op zeven mei uitgebreid gesproken met Koningin Máxima in paleis Huis ten Bosch. Op haar verjaardag, 17 mei zal het interview worden uitgezonden. Het interview ‘NOS Máxima 50’ is te zien op NPO 1 om 20:30.

‘NOS komt maandag toch met een interview’

 Eerder werden geruchten omtrent een groot tv-interview niet bevestigd. Afgelopen week vertelde royaltyverslaggever Sandra Schuurhof in Shownieuws al dat er op leek dat er een groot tv-optreden aan zat te komen. ,,Het zoemt dat er tóch een interview zal komen met haar. De hele tijd hoorde ik dat het niet gaat gebeuren en dat ze het niet wil. Amalia wordt natuurlijk ook nog 18 aan het eind van het jaar en daar moet dan de focus op liggen, klonk het. (…) Nu wordt er gezegd – en het is eigenlijk bijna wel zeker – dat de NOS maandag toch met een interview gaat komen.”

Vrouwelijke interviewer

De royaltyverslaggever hoopte op een vrouw die Máxima zou interview. Schuurhof zat niet echt te wachten op een interview van Dionne Stax. Dionne presenteert nu een programma ‘Dionne Dichtbij Máxima’, waarin zij mensen ontmoet die Máxima persoonlijk of zakelijk kennen. Maar voor deze klus ontving de presentatrice een behoorlijke portie kritiek

Tags

DE ORANJESHET KONINGSHUISKONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMAMAXIMAORANJESWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie