Geeft Meghan Markle signaal af voor schoonvader Charles?

Subtiel signaal van Meghan naar Charles?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle is gespot met een armband die ze cadeau heeft gekregen van koning Charles. Het zorgt voor een hoop vragen: geeft Meghan hier een signaal voor haar schoonvader af?

Meghan werd gisteren in Montecito gespot en op de foto’s die Daily Mail heeft gepubliceerd, is te zien dat ze een aantal peperdure sieraden om haar pols heeft. Naast een Cartier-armband en het horloge van prinses Diana, draagt Meghan nog een opvallende armband om haar pols, namelijk de diamanten armband van Bentley & Skinner die ze van koning Charles gekregen heeft.

‘Subtiele knipoog’

Meghan lijkt met de armband, die een waarde heeft van zo’n vijfduizend pond, een signaal aan Charles af te geven. De armband werd afgelopen mei voor het laatst om de pols van Meghan gezien. ‘Het zou een subtiele knipoog van de hertogin kunnen zijn naar haar schoonfamilie’, schrijft Daily Mail.

Charles en Kate

Het was het eerste publieke optreden van Meghan sinds de koninklijke racisme-ruzie opnieuw werd aangewakkerd door Endgame, het boek van Omid Scobie. In de Nederlandse vertaling staat dat het Charles en Kate zouden zijn geweest die opmerkingen hebben gemaakt over de huidskleur van Archie, het zoontje van Harry en Meghan.

Endgame

De agent van Omid Scobie heeft meerdere versies van het boek Endgame naar de Nederlandse uitgever Xander Uitgevers gestuurd, meldde de Britse krant The Times gisteren. De agent had een definitieve versie opgestuurd waar de namen van de leden van het Britse koningshuis niet in genoemd werden. Maar United Talent Agency had ook een conceptversie opgestuurd naar Xander Uitgevers waar de namen nog wel in vermeld stonden. The Times concludeert dat de vertaler een eerdere versie van het manuscript heeft omgezet naar het Nederlands, in plaats van de uiteindelijk goedgekeurde tekst.

De eerste druk van de Nederlandse versie werd eerder al uit de handel gehaald. Deze week wordt een aangepaste versie in de boekwinkels verwacht.

Tags

KONING CHARLESMEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck