Geen eenzame kerst voor Rachel Hazes?

Rachel Hazes|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De familie Hazes is niet het schoolvoorbeeld van een harmonieus gezin. Met name moeder Rachel Hazes ligt in de clinch met een groot deel van haar gezin. Neemt zij nu maatregelen om de feestdagen niet alleen te hoeven doorbrengen?

De familie Hazes ligt al jarenlang met elkaar overhoop. Zo spreken Roxeanne en Rachel elkaar al jaren niet, en legden Dré en zijn moeder het onlangs bij na een jarenlange vete. Helemaal koek en ei is het nog niet, want Rachel en Dré’s vriendin Monique Westenberg kunnen elkaar niet luchten of zien.

Verzoening

Hoe denkt Rachel over een verzoening met Monique en Roxeanne? Zij geeft duidelijk aan geen behoefte te hebben aan een verzoening met schoondochter Monique. ,,Nee hoor helemaal niet. Het is toch goed zo?”

Ook Roxeanne hoeft niets meer van haar moeder te weten. De twee zijn al jaren lang gebrouilleerd. Rachel vindt het onbegrijpelijk.

,,Het is ook niet iets tussen ons dat mis is, het is meer iets bij Rox zelf. En daar wil ik het bij laten. Want weet je, meestal trek je in dit soort situaties achteraf samen de conclusie dat het nergens over ging. Dat was toen kleine André en ik even geen contact hadden ook zo.”

LEES OOK:

‘Rachel Hazes trapte Rogier haar huis uit’

Kerst

Met z’n allen gezellig samen kerst vieren zit er dus hoogstwaarschijnlijk niet in. Rachel lijkt maatregelen te nemen om toch een beetje familie om zich heen te hebben met kerst.

Op Instagram plaatst zij een foto waarbij zij knuffelt met een pup. Bij de foto schrijft zij: ,,Zo blij dat ik deze lieve hondjes heb kunnen redden,”

Zij denkt zelfs aan een gezinsuitbreiding. ,,Ik beloof dat ik een goed baasje voor jullie ga zoeken en desnoods hou ik jullie zelf.”

Tags

André HazesHondjesKerstMonique WestenbergRachel HazesRoxeanne HazesRuzievete

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie