Geen gezamenlijke kerst voor ruziënde Donny en Dave Roelvink

Dries Roelvink
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De hoop van Dries Roelvink om zijn ruziënde zoons met kerst weer bij elkaar te brengen is opgegeven. De afgelopen zomer barstte er een flinke oorlog uit tussen de broertjes, die de strijdbijl nog steeds niet begraven hebben. Tot groot verdriet van Dries….

Eerder onthulde Dries aan Story wat de reden achter de vete van de broers was. Volgens hem zouden beide broers deals hebben met concurrerende ‘fitnessgoeroes’.

,,Daar moet het mee te maken hebben. De een kwam er afgelopen zomer achter dat Donny’s broer Dave in zee was gegaan met een concurrent. Daarmee confronteerde hij Donny, die op zijn beurt Dave zou hebben gebeld. Zo van: ‘weet je wel dat ze concurrenten van elkaar zijn?’ Dave kennende zou hij gezegd hebben daar niets mee te maken te hebben. Dat hij een zakelijke deal heeft en Donny een andere zakelijke deal.”

Kerst

Dries had een vurige hoop gevestigd dat de broers het binnenkort weer zouden bijleggen, zodat de familie gezamenlijk kerst kan vieren. Meerdere verzoeningspogingen van papa Dries leverde niets op: Dave en Donny weigerde om tafel te gaan zitten met elkaar.

In de Shownieuws podcast vertelt Dries zijn frustraties. ,,Het is nog niet goed tussen de jongens”, aldus Dries. ,,Die zeggen allebei: ‘Pa, even wachten, til het over de feestdagen heen, anders is het zo geforceerd’.”

Het liefst was Dries al met ze gaan zitten, zodat het met kerst weer koek en ei was tussen de jongens.

 „Om het leuk te hebben met kerst moet je daarvóór toch ook een keer in alle rust samenkomen. Kerst zelf is geen geschikt moment om zaken uit te praten. Ik vind dit heel erg jammer ja, maar ze geven zelf aan dat gesprek nog even te willen uitstellen. Je kunt niemand dwingen.”

De zanger heeft daarom Dave op Eerste Kerstdag uitgenodigd. Op Tweede Kerstdag zal hij op bezoek gaan bij Donny.

LEES OOK:

Dave Roelvink belt in paniek het ziekenhuis

Tags

Dave RoelvinkDonny RoelvinkDries RoelvinkKerst

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie