Geen Sandringham Flower Show voor prins Charles

Door: DitjesDatjes
08-01-2021

Prins Charles en echtgenote Camille kunnen hun jaarlijkse bezoekje aan de Sandringham Flower Show doorkrassen in de agenda. De show, die op 28 juli zou plaatsvinden, is vanwege de coronapandemie gecanceld.

Volgens de organisatie is het in de huidige omstandigheden niet verantwoord het evenement door te laten gaan. Door vroegtijdig een beslissing te nemen hopen de organisatoren alle exposanten, leveranciers en bezoekers duidelijkheid te geven en onnodige kosten en werk te voorkomen. “We hopen dat het afnemen van de Covid-19-pandemie in de loop van 2021 ons in staat zal stellen iedereen in juli 2022 te verwelkomen”, staat in een verklaring op de website. Afgelopen jaar werd om dezelfde reden ook al een streep gehaald door het event.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De Sandringham Flower Show wordt ieder jaar gehouden op het koninklijk landgoed Sandringham, nabij het Engelse Norfolk. Het is voor bloemen- en plantenliefhebbers uit de omgeving één van de hoogtepunten van de zomer. Bij de honderden stalletjes en showtuinen kunnen zij zien wat mogelijk is met planten en bloemen, en wat voor materieel ze daar voor kunnen gebruiken. Charles is er als beschermheer van de horticulturele vereniging van Sandringham vaak bij.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD