‘Geheime dochter van Poetin leidt een luxe leven in Monaco’

Dochter Poetin leeft in weelde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De voormalige schoonmaakster Svetlana Krivonogikh zou de minnares geweest zijn van Vladimir Poetin. Kort na de geboorte van haar dochter Luiza Rozova (18), werd ze eigenaresse van een luxe appartement boven de haven van Monaco. Sindsdien gaan geruchten de ronde dat Luiza de geheime dochter van Poetin is.

Vermogen van 38 miljoen euro

Volgens verschillende media bezit Svetlana sinds 2003 een luxe appartement van 3,5 miljoen euro boven de haven van Monaco. Ze werd eigenaar van het miljoenenpand kort na de geboorte van haar dochter Luiza. Sindsdien leidt ze een luxe leven, meldt het Duitse Bild.

Momenteel heeft Svetlana een vermogen van 38 miljoen euro. Een enorm bedrag dat onmogelijk lijkt voor een voormalige schoonmaakster. Hoe ze aan al het geld komt kan niemand verklaren, en daarom wordt er door velen gedacht dat ze de minnares van Poetin zou zijn geweest.

Geheime dochter?

De geruchten werden hardnekkiger toen dochter Luiza ouder werd en steeds meer op Poetin begon te lijken. Nu, op 18-jarige leeftijd, lijkt ze verbazingwekkend veel op de Russische president. En dat is volgens velen geen toeval.

Op haar Instagram doet Luiza er alles aan om zo onherkenbaar mogelijk te blijven, maar toch is er op een aantal foto’s een deel van haar gezicht te zien. En ze heeft zeker wat weg van Poetin…

Tags

MINNARESVLADIMIR POETIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck