Geheimzinnige vriendin van Marco Borsato onthult zichzelf

Sanne Ottens blijkt de geheimzinnige vriendin te zijn van Marco Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marco Borsato heeft niet met Leontine, maar met een andere dame kerst gevierd. Het gaat om een blonde dame genaamd Sanne, die de ene na de andere foto met Marco deelt…

Marco wenste gisteren zijn volgers op Instagram een fijne kerst. Onder het bericht stroomden de kerstwensen binnen, ook van een dame genaamd Sanne. Op haar Instagram was gisteren zelfs te zien dat zij en Marco samen kerst hebben gevierd. Sanne deelde een mooi opgemaakte kersttafel waar niet alleen haar kinderen, maar ook Marco Borsato én zijn zoon Luca op te zien waren.

Vakantie

Dat Marco aan het daten is gaat al langer rond. Afgelopen zomer deelde Yvonne Coldeweijer een foto op haar juicekanaal waarop te zien was dat Marco met een vrouw op de boot naar Vlieland stapte. Of dit om Sanne gaat is niet duidelijk, maar volgens Yvonne Coldeweijer was het ‘een blonde vrouw van een jaar of veertig’.

Relatie?

Wel blijkt dat Sanne en Marco elkaar al langer kennen, want eerder dit jaar werden de twee al gespot tijdens een etentje. ,,Wie is deze onbekende dame met wie Marco vanavond gezellig heeft gegeten? Wij zijn heel benieuwd! Slide in the dm”, schreef Juicechannel destijds. Al snel kwam het kanaal erachter dat het om Sanne ging, dezelfde Sanne die gisteren met Marco aan de kersttafel zat. Hebben de twee een relatie?

Tags

MARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck