Gênant?! Martien onthult: Erica was totaal uitgescheurd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Als bekende Nederlander wordt je bijna gedwongen veel over je privé-leven te vertellen, ook dingen die je liever niet deelt. Martien Meiland gaat daar wel héél ver in. Hij deelt namelijk niet alleen maar informatie over zichzelf, maar ook over zijn vrouw Erica.

‘Geen verstand van’

Martien en Erica hebben samen twee prachtige dochters op wie ze hartstikke trots zijn. Bij de geboorte van Montana waren ze blij dat het een meisje was en ook hoopte Martien dat zijn tweede kindje een meisje was. Vol enthousiasme vertelt hij tegen Robbert Rodenburg over de geboortes van zijn twee dochter. Hij deelt alleen wel hele bijzondere informatie waar Erica misschien niet zo blij mee is…..

,,We waren thuis en de verloskundige zei: ‘Pers maar, pers maar”, vertelt Martien over de bevalling van zijn tweede dochter Maxime. ,,Toen het weer een meisje was zei ik: ‘Oh, wat goed!’ Ik keek tussen Erica’s benen en zei: ‘Ziet er goed uit hoor, Eer!'”. Daar bleek de verloskundige het alleen niet zo mee eens te zijn. ,,En toen zei de verloskundige: ‘Ik weet niet waar je naar kijkt, maar ze is totaal uitgescheurd'”, lacht hij. “Daar heb ik toch geen verstand van.”

Erica op voorgrond

De rest van het gesprek ging, gelukkig voor Erica, over minder gevoelige zaken. Zo vertelt Martien dat hij vindt dat Erica het meest is veranderd door de bekendheid omdat ze nu wat meer op de voorgrond treedt. ,,Ze was altijd veel op de achtergrond. Ik vind dat zij in de serie steeds meer naar voren komt. In welke hoedanigheid kan ik niet goed uitleggen, het is ook een gevoel. Ze is inmiddels natuurlijk ook mijn manager. Ik denk dat zij in de meest positieve zin veranderd is. Ze is opener geworden.”

Tags

BEVALLINGERICA MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEISJEMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck