Geniale truc: Deense supermarkt maakt hamsteren onmogelijk

Deense supermarkt||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jessie Baltus

Net zoals in Nederland kampen supermarkten in Denemarken deze dagen ook met hamsterende mensen. Vooral de desinfecterende handgel gaat snel. Een Deense supermarkt bedacht een geniale truc in de strijd tegen het hamsteren. Hierdoor is hamsteren vrijwel onmogelijk geworden.

Een duur flesje

Op Twitter circuleert een foto van een briefje die in de Deense supermarkt bij het handgel-schap hangt. Op het briefje is te lezen dat één flesje handgel omgerekend €5,50 kost. Als winkelende mensen er echter méér willen kopen dan kosten de handgelflesjes per stuk niet €5,50, maar €134 euro! Iemand die de foto op Twitter plaatste geeft aan dat het hamsteren is opgehouden.

Boodschappenservice

In Nederland proberen supermarkten ook bij te dragen aan het hamsterprobleem. Vooral voor de mensen die lange dagen maken, is vaak aan het einde van de dag niets meer over. Het Algemeen Dagblad laat weten dat een supermarkt in Amsterdam voor deze mensen een speciale service in het leven heeft geroepen. Vanaf heden kunnen mensen die in de zorg werken hun boodschappenlijstje achterlaten en aan het einde van de werkdag hun boodschappen ophalen!

Recente updates over de Coronacrisis zijn te lezen in Corona Vandaag.

Tags

CORONAVIRUSCOVID-19DENEMARKENHAMSTERENSUPERMARKT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck