George Clooney laat Harry en Meghan barsten: ‘Belt ook niet meer terug’

Clooney is de Sussexjes helemaal zat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sinds de zoveelste deal van prins Harry en Meghan Markle is mislukt, keren steeds meer beroemdheden hen de rug toe. Zo ook George Clooney en zijn vrouw Amal. En dat is behoorlijk pijnlijk voor het stel: ,,Harry en Meghan beschouwden hen als echte vrienden.”

Harry en Meghan waren aanwezig bij de Albie Awards in New York, dat gehouden werd door de Clooney Foundation for Justice. Maar tijdens het evenement werden de twee keihard genegeerd door George Clooney en zijn vrouw.

Genegeerd door de Clooneys

Insiders vertellen aan National Enquirer dat de Clooneys Harry en Meghan zelfs hebben verwijderd uit hun sociale kring. ,,En dat terwijl George en Amal op hun bruiloft waren. Harry en Meghan beschouwden hen als echte vrienden en als onderdeel van hun innerlijke cirkel”, zegt een bron, die beweert dat Harry en Meghan zelfs hadden overwogen om George als een van Archie’s peetvaders te kiezen. ,,En nu belt hij ze niet eens meer terug!”

‘Belt niet terug’

Volgens de insider proberen Harry en Meghan voortdurend contact op te nemen met de Clooneys, maar geven ze geen gehoor. ,,Ze hebben gebeld en berichten en zelfs cadeautjes gestuurd, maar horen niets terug. Tijdens het evenement hebben ze het niet meer geprobeerd, maar dat maakt de situatie niet minder pijnlijk.”

Ophef

Het bezoek van Harry en Meghan aan New York heeft daarnaast voor behoorlijk wat ophef gezorgd. De twee bezochten het World Mental Health Festival, maar in plaats van zestig meter vanaf hun hotel te lopen, namen ze de auto. Ze verlieten een garage nabij het Equinox Hotel in Hudson Yards en sloegen in plaats van rechtsaf, linksaf omdat het om een eenrichtingsweg ging. Met maar liefst zeven auto’s reden ze een heel blok om om vervolgens op zestig meter afstand van hun hotel te eindigen.

Als Harry en Meghan gewoon waren gaan lopen naar hun bestemming, dan waren ze er én eerder geweest én vervuilden ze het milieu niet. Voornamelijk milieuactivisten zijn boos; zij begrijpen niet waarom Harry en Meghan maar liefst zeven auto’s nodig hadden.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck