Georgina Verbaan wéér onder vuur: ‘Laat me met rust’

Georgina wil met rust worden gelaten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Georgina Verbaan ligt in de clinch met een Twitteraar nadat ze een kiekje vanaf het vliegveld deelt. Omdat de actrice altijd zo begaan is met milieu en natuur, wordt ze hypocriet genoemd. Maar daar moet Georgina niets van weten. ,,Laat me met rust.”

Georgina staat bekend om haar liefde voor milieu en natuur. Ze uit zich vaak over dierenleed en eet dan ook geen vlees. Daarnaast liep ze mee met de Klimaatmars, is ambassadeur voor het Wereld Natuur Fonds en koopt voornamelijk tweedehands kleding.

‘Toppunt van hypocrisie’

Toen de actrice vanochtend een foto deelde vanaf het vliegveld, werd ze daar dan ook streng op aangesproken. ,,De rij voor de koffie op Schiphol is ook niet te doen hoor”, schrijft Georgina op Twitter, verwijzend naar de enorme rijen die afgelopen weken op het vliegveld stonden.

,,Hypocriete Georgina Verbaan”, sneert een Twitteraar. ,,Iedereen op de vingers tikken of schuldgevoel aanpraten als ze co2 uitstoten. Daarom eet mw geen vlees, koopt vintage, leeft zo minimalistisch mogelijk, loopt de Klimaatmars en is WWF ranger. Maar ze is ook dol op vliegen… Toppunt van hypocrisie.”

Maar Georgina is niet gediend van het commentaar en slaat terug. ,,Ik ga naar de bruiloft van mijn broer. Laat me met rust”, reageert ze.

Al eerder onder vuur

Het is niet de eerste keer dat de actrice onder vuur ligt. Na de gijzeling in een Apple Store eerder dit jaar, uitte ze haar medeleven voor de gijzelnemer. ,,Toch ook heel naar voor die man”, vond Georgina.

De opmerking kwam haar duur te staan. ,,Bizarre tweet dit! Hoe werkt dat in je hoofd als jouw tweet alleen gaat over hoe naar het voor de gijzelnemer is?”, werd er gereageerd. Ook toen besloot Georgina van zich af te bijten. Ze vindt het maar irritant dat mensen áltijd commentaar op haar hebben. ,,Mensen willen alles in kampen verdelen. Word er gek van.”

Tags

GEORGINA VERBAANKLIMAATKRITIEKMILIEUONDER VUUR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck